Wellnesscoaching

Wat houdt Wellnesscoaching van SKJ Consultancy in?

Het begrip wellness heeft over het algemeen een holistische betekenis waarbij gekeken wordt naar zowel de lichamelijke, sociale, emotionele, intellectuele als spirituele gezondheid van de mens.

Een wellnesscoach houdt zich bezig met preventieve gezondheidszorg. Vormen van preventieve gezondheidszorg zoals beweging, gezonde voeding en gewichtscontrole, meditatie en ontspanningsoefeningen, stressmanagement, massage en het beheersen van verslavingen aan bijvoorbeeld roken, drugs en alcohol.

CliŽnten krijgen begeleiding en hulp hun gezondheid zelf te bevorderen, zodat stress en ziekte tot een minimum worden beperkt. Met andere woorden: je helpt cliŽnten het niveau van hun algehele fysieke en mentale welzijn te verhogen. Er wordt niet alleen gelet op het lichaam, maar er worden ook verbanden gelegd met mentale, emotionele en sociale factoren en hulp en begeleiding naar een gezonde levensstijl.

De wellnesscoaching van SKJ Consultancy richt zich op het innerlijke welzijn van een cliŽnt, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken om deze cliŽnt te begeleiden vanuit een situatie van geestelijke en/ of lichamelijke disbalans.

Durf jij te kiezen voor je gezondheid en je toekomst? 
Doorbreek dan deze negatieve spiraal en vraag een vrijblijvend gesprek aan bij SKJ Consultancy.
Het adres voor deskundig advies en begeleiding! 

Consult na 18.00 uur is mogelijk (in overleg en tegen bijbetaling). 

 

 

 

 

Wijze woorden